KULJETUKSET suomeen, POHJOISMAIHIN ja eurooppaan

KULJETAMME VARMASTI JA JOUSTAVASTI

Kuljetamme kaikenkokoiset koneet ja tavarat kaikkialle Suomeen, Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Toimintaamme kuvaavat joustavuus ja varmuus. Ammattitaitoinen ja omistautunut henkilökuntamme takaa korkean palvelutason ja erinomaisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä, kun haluat parempaa palvelua ja vankkaa ammattitaitoa. Meille mikään kuljetus ei ole mahdoton, toiset vaan ovat hieman haasteellisempia kuin toiset.

LAAJA ASIAKASKUNTA

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi maanrakennusliikkeet, koneurakoitsijat sekä teollisuuden toimijat, satamaoperaattorit ja huolintaliikkeet.

LUOTAMME VANKKAAN OSAAMISEEN

Yrityksellämme on kattava määrä autoja eri tarpeisiin, ja tarvittaessa käytämme myös laadukkaiksi toteamiamme alihankkijoita. Yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme toteuttamaan vaativimmatkin erikoiskuljetukset ja projektit.

 

LAVETTIKULJETUKSET


Laveteillamme kaikki mahdolliset tuotteesi kulkevat tukevasti ja ammattitaidolla.

Kuljetamme esimerkiksi teollisuuden eri laitteet, koneiden osat, putket, kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, metsäkoneet, maatalouskoneet, murskaimet ja veneet ym. aina 90 tonniin saakka. Mikään ei ole meille mahdotonta.

VAATIVAT KONEKULJETUKSET


Konekuljetukset ovat arkipäiväämme. Olemme kuljettaneet lukemattomia maanrakennus-, maatalous- ja metsäkoneita – niin pieniä kuin suuriakin.

Kuljetamme ammattitaidolla kaikki koneesi huolellisesti, varmasti ja pitkällä kokemuksella eri puolille Suomea ja Pohjoismaita. Kysy meiltä tarjous mihin urakkaan tahansa.

ERIKOISKULJETUKSET


Erikoiskuljetus tarkoittaa, että kuljetettava tavara ylittää normaaliliikenteelle tarkoitetut mitta- tai massarajat.

Me huolehdimme kaikenkokoiset erikoiskuljetukset varmasti perille. Tavallisia erikoiskuljetuksiamme ovat suuret koneet, nosturit, elementit, rakennukset ja muut isokokoiset tuotteet.