Maantiekuljetukset kotimaahan ja Pohjoismaihin

Kuljetamme varmasti ja joustavasti

Kuljetamme kaikenkokoiset koneet ja tavarat kaikkialle kotimaahan ja Pohjoismaihin. Toimintaamme kuvaavat joustavuus ja varmuus. Ammattitaitoinen ja omistautunut henkilökuntamme takaa korkean palvelutason ja erinomaisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä, kun haluat parempaa palvelua ja vankkaa ammattitaitoa. Meille mikään kuljetus ei ole mahdoton, toiset vaan ovat hieman haasteellisempia kuin toiset.

Laaja asiakaskunta

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi maanrakennusliikkeet, koneurakoitsijat sekä teollisuuden toimijat, satamaoperaattorit ja huolintaliikkeet.

Luotamme kotimaiseen osaamiseen

Edistämme Suomen talouden ja hyvinvoinnin kehittymistä käyttämällä kotimaista työvoimaa ja kuljetuskalustoa. Meillä on kattava määrä autoja eri tarpeisiin, ja tarvittaessa käytämme myös laadukkaiksi toteamiamme alihankkijoita. Yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme toteuttamaan vaativimmatkin erikoiskuljetukset ja projektit.

#

Lavettikuljetukset
90 tonniin saakka


Laveteillamme kulkevat tukevasti ja ammattitaidolla esimerkiksi teollisuuden eri laitteet, koneiden osat, putket, kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, metsäkoneet, maatalouskoneet, murskaimet ja veneet aina 90 tonniin saakka.

#

Vaativat konekuljetukset


Konekuljetukset ovat arkipäiväämme. Olemme kuljettaneet lukemattomia maanrakennus-, maatalous- ja metsäkoneita – niin pieniä kuin suuriakin. Kuljetamme kaikki koneesi huolellisesti, varmasti ja pitkällä kokemuksella eri puolille Suomea ja Pohjoismaita.

#

Erikoiskuljetukset


Erikoiskuljetus tarkoittaa, että kuljetettava tavara ylittää normaaliliikenteelle tarkoitetut mitta- tai massarajat.

Me huolehdimme kaikenkokoiset erikoiskuljetukset varmasti perille. Tavallisia erikoiskuljetuksiamme ovat suuret koneet, nosturit, elementit, rakennukset ja muut isokokoiset tuotteet. Mikään ei ole meille mahdotonta.